Navijači Uniteda optimistični prije Barcelone: "Pobijedit ćemo Uefalonu!"

Foto: EPA-EFE

POZNATI su parovi četvrtfinala Lige prvaka, a jedan od zanimljivijih susreta svakako će biti onaj Manchester Uniteda i Barcelone.

Otkako je Ole Gunnar Solskjaer zamijenio Josea Mourinha na klupi Crvenih vragova, United se preporodio. Izgubili su samo dvije utakmice, jednu od PSG-a u Ligi prvaka i u prošlom kolu Premier lige kada ih je Arsenal kod kuće pobijedio 2:0.

Unatoč posljednjoj utakmici, navijači Uniteda i dalje jašu na valu samopouzdanja zbog rušenja PSG-a u osmini finala Lige prvaka. Na Old Traffordu su izgubili 2:0, ali u Parizu su nadoknadili zaostatak i na kraju slavili 3:1. 

Stoga ne čude hrabre poruke njihovih navijača na Twitteru.

"Samo zamislite kada bismo uspjeli pobijediti Liverpool u polufinalu i Manchester City u finalu nakon što smo izbacili PSG i Barcelonu prije toga. I još smo u skupini pobijedili Juventus. Bez ikakve sumnje, to bi bilo najveće osvajanje Lige prvaka u povijesti", napisao je jedan navijač.

"Pobijedili smo Juve te izbacili PSG, a ljudi su govorili da će to biti nemoguće. Dajte nam Barcu!" kaže drugi. 

Jedan od navijača sjetio se i nadimka Barcelone koji je dobila zbog dobivenih utakmica u Ligi prvaka u prošlosti zbog pomoći sudaca. 

"Rekli su nam da nećemo proći skupinu. Prošli smo. Rekli su da nećemo doći do četvrtfinala. Došli smo. Sada kažu da nećemo pobijediti Uefalonu. Hoćemo. VJERUJTE!"

I dok ima onih koji se ne mogu pomiriti da su dobili jednog od najtežih mogućih protivnika, poruke podrške i dalje prevladavaju.

 

Pročitajte više