Navijači Werdera priredili "svečani doček" momčadi



NAKON ponižavajućeg subotnjeg poraza 4-0 kod HSV-a u 23. kolu Bundeslige, nogometaši Werdera doživjeli su novu neugodnost po povratku u Bremen. Dočekala ih je, naime, skupine od oko 250 navijača, te klupskom autobusu onemogućila ulaz u stadion Weser. Navijači su tražili i dobili dijalog s igračima i stručnim vodstvom kluba.

Prema službenoj klupskoj web stranici, u pitanju je ipak bio "miran susret" na kojem je vođen "konstruktivan dijalog". Navijači, dakako, nisu ljuti samo zbog visokog poraza u Hamburgu, već i zbog cijele razočaravajuće sezone. Werder je tek na 14. mjestu u Bundesligi, a u zadnjih pet kola osvojio je samo dva boda.

"Navijači su imali apsolutno pravo kada su zatražili sastanak. Razumljivo je da su zabrinuti zbog trenutne situacije u našem klubu. Naši igrači se moraju suočiti s kritikama navijača. Umjesto da puno pričamo, moramo zadobiti povjerenje navijača uvjerljivijim predstavama na travnjacima", rekao je sportski direktor "zeleno-bijelih" Klaus Allofs.

Dodao je kako pozicija trenera Thomasa Schaafa nije ugrožena. "U teškoj smo situaciji, ali pozicija Thomasa Schaafa nije upitna."

Pročitajte više