NBA igrač brutalno pretukao partnericu. Ne ide u zatvor, dobio je 3 godine uvjetno

Foto: Instagram

NBA ZVIJEZDA i igrač Charlotte Hornetsa Miles Bridges brutalno je pretukao suprugu Mychelle Williams. Ovaj 24-godišnji košarkaš uhićen je u Los Angelesu zbog napada na ženu, a kasnije se ispostavilo da je pretukao vlastitu suprugu. Danas se pojavio na sudu s kojim se nagodio i izbjegao kaznu zatvora.

Najteža kazna koja mu je prijetila je iznosila čak 12 godina zatvora, ali Bridges je nagodbom došao do samo tri godine i to uvjetno, što naravno znači da u zatvoru neće provesti ni dana. Obavezao se na izvršavanje i poštovanje još nekoliko obaveza propisanih nagodbom.

Tijekom trajanja uvjetne kazne mora odraditi:

- 52 tjedna savjetovanja o obiteljskom nasilju

- 52 tjedna roditeljskog tečaja

- 100 sati dobrotvornog rada

- svakog tjedna odrađivati test na droge

- platiti 800 dolara kazne, 500 dolara za obiteljsko nasilje i 300 dolara odštete

- ne smije posjedovati oružje ni streljivo

- mora 10 godina poštovati mjeru zabrane prilaska supruzi

Posljedice su bile grozne

Podsjetimo, Williams je ozljede koje ja zadobili nakon što ju je Bridges pretukao pokazala na društvenim mrežama.

"Žao mi je što je došlo do ovog, ali više ne mogu šutjeti. Dopustila sam nekom da mi uništi dom, da me na svaki mogući način ponižava i da istraumatizira našu djecu. Neću više to dopustiti, ali ni šutnju osoba oko njega koje ga štite", napisala je između ostalog Mychelle nakon teških povreda koje je zadobila pa dodala:

"Moja djeca zaslužuju bolje. Ne želim više nikom da se ovo ponovi. Učinio je to pred djecom koja su prestravljena. Želim samo mir." U brutalnom napadu zadobila je teške ozljede. Slomljeni su joj nos i zglob, probijen joj je ušni bubnjić, a ima i niz drugih ozljeda.

Pročitajte više