Nekadašnja UFC zvijezda moli fanove za pomoć nakon pada na kladionici

Foto: Profimedia

UMIROVLJENI MMA borac Wanderlei Silva izgubio je velik novac kladeći se na utakmicu brazilskog prvenstva u kojoj je Athletico Paranaense pobijedio Coritibu 3:2. Bivši UFC-ov i Prideov borac okladio se na Coritibu, koja je vodila dvaput, ali je Athletico stigao do preokreta i na kraju pobijedio. Silva je promašio taj par na kladionici, a društvenim mrežama kruži video na kojem moli svoje obožavatelje da mu pošalju novac. Ispod je ostavio i svoj broj računa. 

"Pozdrav navijačima Coritibe. Jučer sam, u žaru trenutka, napravio neke oklade. Vodili smo 1:0 pa sam se kladio protiv nekih Atleticanosa, ali budući da smo izgubili utakmicu, na koncu sam i ja izgubio oklade. Stoga šaljem svoj broj računa, tako da svi mi, koji smo navijači Coritibe, zajedno možemo prebroditi ovu situaciju", govori Silva u videu.

Brazilac (46) se zadnji put borio u rujnu 2018. godine, izgubio je od Quintona Johnsona. Omjer pobjeda i poraza u karijeri mu je 35-14. Hrvatska publika pamti ga najviše zbog poraza od Mirka Filipovića u rujnu 2006. godine. Cro Cop ga je tad nokautirao udarcem nogom u glavu.

Pročitajte više