Netsi grade šampionsku momčad: LeBron, Wade i Bosh dolaze u New Jersey?

NEW JERSEY NETSI u iduću NBA sezonu ulaze sa šampionskim ambicijama! Delegacija kluba "s periferije New Yorka" već je otvorila pregovore s najvećom zvijezdom lige LeBronom Jamesom, a na meti su im još dva velika imena.

Vodstvo Netsa shvaća da će dolazak "kralja" realizirati samo ako mu ponude momčad koja će jurišati na NBA prsten. Kostur te momčadi trebali bi činiti Dwayne Wade i Chris Bosh. ESPN je objavio da zvijezde Miamija i Toronta u petak dolaze u New York na pregovore.

Dočekat će ih "udarnička" delegacija Netsa: novi vlasnik Mikhail Prokhorov, manjinski vlasnik Jay-Z, novi trener Avery Johnson i predsjednik kluba Rod Thorn moraju uvjeriti Wadea i Bosha da je njihova igračka budućnost u Jerseyju. S LeBronom Jamesom.

No, neće im biti lako. Konkurencija "s druge strane rijeke" također je vrlo aktivna; sva tri najtraženija free agenta u ligi su na piku New York Knicksa koji također vabe Wadea, Bosha i Jamesa za pregovarački stol. Svoju najveću zvijezdu pokušava zadržati i Miami Heat, dok je Bosh već dogovorio sastanak i s vodstvom Chicago Bullsa.

Pročitajte više