Netsi i Magic očajni, Bogdanović i Hezonja još gori

Foto: Getty Images / Guliver Images 

HRVATSKI košarkaški u NBA i njihovi klubovi imali su još jednu noć za zaborav: Brooklyn Nets izgubili su 79:91 kod Dallas Mavericksa.

Bojan Bogdanović igrao je 19 minuta za Brooklyn i promašio sva četiri šuta, a jedini njegov učinak vijedan spomena bio je jedan skok.

Netsi čak ni protiv loših Mavsa, kojima je ovo bila tek druga pobjeda u posljednjih deset utakmica na domaćem terenu, nisu uspjeli poboljšati očajan siječanjski skor (3-12) tijekom kojeg je trener Lionel Hollins dobio otkaz. Dallasu je ovo bila druga najneefikasnija utakmica sezone, ali su i tako uspjeli zabiti više od očajnih Netsa, u čije se opće crnilo uklopio i Babo.

Mario Hezonja nikako se ne može požaliti na minutažu kod Bostona, gdje je odigrao gotovo 21 minutu, ali može na vlastiti učinak, jer za to vrijeme postigao je tek dva koša uz po jedan skok i asistenciju. Njegovom Orlandu to naravno nije pomoglo u osmom uzastopnom porazu (94:113) za užasnih 1-12 od početka godine. 
 
 
Nažalost, ni Damjan Rudež nema se čim pohvaliti: u porazu Minnesota Timberwolvesa kod Utah Jazza (90:103), nije niti ulazio u igru.
 

Pročitajte više