Neuer: Svatko tko je igrao nogomet zna kako se sada osjećam

Foto: EPA

REAL MADRID je u nevjerojatnoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Bayern 2:1 i s ukupnih 4:3 prošao u finale u kojem ga 1. lipnja na Wembleyu čeka Borussia Dortmund. Bayern je poveo čudesnim golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, a Real je okrenuo pogocima Joselua u 88. i 91. minuti.

Real je bio bolja momčad na terenu Santiago Bernabeua, pa je Bayernov golman Manuel Neuer (38) imao puno posla. Spašavao je svoju momčad do 88. minute, kada je Vinicius puknuo iskosa, a lopta se nezgodno odbila od tla, zbog čega je Neuer nije uspio uhvatiti. Joselu je dotrčao i spremio odbijanac ispod njemačkog golmana. Kod drugog pogotka ništa nije mogao jer je Joselu bio usamljen na drugoj strani gola te je lakoćom zakucao loptu u mrežu.

Neuer je nakon utakmice dao izjavu za DAZN. "Svatko tko je igrao nogomet zna kako se sada osjećam. Teško je ispasti u završnici, nakon što smo vodili. Već smo napravili korak prema Londonu, vidjeli smo se u finalu. Bez riječi sam", rekao je Neuer, legenda i kapetan Bayerna za koji je branio 519 utakmica te dvaput osvojio Ligu prvaka.

Pročitajte više