Neymar: Svatko bi volio igrati u Realu, oni su jedan od najvećih klubova svijeta

Foto: EPA-EFE

OTKADA je Barcelonu zamijenio Parizom i u najskupljem transferu u povijesti nogometa za 222 milijuna eura postao zvijezda Paris Saint-Germaina, Neymara se u nekoliko navrata povezivalo s najvećim Barceloninim rivalom, Realom.

Brazilski ofenzivac nikada nije javno pričao o tome, sve do danas na brazilskoj televiziji Globo TV.

"Želim li igrati u Madridu? Oni su jedan od najvećih klubova na svijetu. Svaki nogometaš bi volio igrati tamo", započeo je Neymar pa pojasnio što je mislio:

"Vrlo sam sretan u Parizu. Osjećam se odlično tamo. Ali jednog dana, tko zna. Real je očigledno odlična momčad, jedna od najboljih na svijetu, imam veliko poštovanje prema njima. Ipak, danas se vidim u Parizu."

U posljednje vrijeme pričalo se o Neymarovom mogućem povratku u Barcelonu. Brazilac ponovno napominje da se nikad ne zna što budućnost može donijeti

"Moj san je bio igrati za Barcelonu. To je san koji sam ostvario. Život nogometaša je jako ubrzan, stvari se događaju u neočekivanim trenucima i nitko ne zna što sutra može donijeti. Danas se osjećam jako sretno u Parizu. Ne zanima me odlazak u neki drugi klub. Ne želim otići iz Francuske, ali nitko ne zna što se može dogoditi u sljedeća tri mjeseca", priznao je Neymar.

 

Pročitajte više