VIDEO Nova luda golijada slovenskog i slovačkog prvaka: Olimpija i Trenčin zabili 12 komada

Screenshot: Youtube

OLIMPIJA LJUBLJANA pobijedila je 3:2 u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka kod Trenčina, ali to nije bilo dovoljno za prolazak u još jednoj utakmici ove dvije momčadi punoj golova i preokreta.

U nešto manjem golgeterskom opsegu ponovila se utakmica od prije tjedan dana u Ljubljani, kada je Trenčin nakon 32 minute vodio sa činilo se nedostižnih 4:0 (Lawrence, Kalu, Janga, Houbek) i to u gostima, ali je Olimpija na Stožicama uspjela smanjiti na podnošljivih 3:4 (Velikonja, Zajc, Eleke) s obzirom kako je katastrofalno ušla u utakmicu.
 
Revanš u Žilini, gdje Trenčin igra domaće utakmice s obzirom da njegov stadion ne zadovoljava UEFA-ine kriterije, također je počeo sjajno za prvaka Slovačke, koji je do 20. minute vodio 2:0 golovima Jange i Bera. 

Ali, opet je slijedio veliki povratak Olimpije, koja je do kraja poluvremena izjednačila golovima Kelhara i Elekea, da bi deset minuta prije kraja Klinar donio preokret i vodstvo gostiju 3:2.
 
Ipak, taj rezultat, koji je ostao na kraju, značio je pirovu pobjedu za Olimpiju, jer Trenčin usprkos domaćem porazu, ide dalje zbog više golova u gostima. U 3. pretkolu čeka ga Legija iz Varšave.
 

Pročitajte više