NOVA NESREĆA ZA BAYERN Još jedan ključni igrač ne može biti u prvoj momčadi kod Reala

Foto: Getty Images/Guliver Image

OZLJEDE najvažnijih igrača prije najvećih utakmica prate Bayern već dugo vremena. Dugom popisu izostanaka za večerašnji uzvrat polufinala Lige prvaka kod Reala (20:45) pridružilo se još jedno ugledno ime.

Njemački mediji javljaju da se Javi Martinez i dalje žali treneru Heynckesu na vrtoglavicu, koja ga prati još od sudara s Cristianom Ronaldom na prvoj utakmici u Münchenu (pobjeda Reala 2:1), zbog čega je morao iz igre. Trener ga je u 75. minuti zamijenio, a kasnije je kao razlog naveo "snažnab udarac u lubanju". Martinez zato nije trenirao dva sljedeća dana, a sada su mu se bol i vrtoglavica vratili. 
 
Zato jeneće igrati kod Reala od početka, a Nijemci pišu da će ga u tom slučaju zamijeniti Corentin Tolisso, koji je umjesto njega bio ušao i u Münchenu.
 
Martinez je iznimno važan igrač za Bayern. U prvoj utakmici, koju je Heynckes igrao s ofenzivnih 4-1-4-1, Martinez je bio prva jedinica, korektor napadački nastrojene vezne četvorke i prva linija obrane.
 
Bayern je ionako već jako oslabljen za uzvrat polufinala LP-a, kao što je bio i za prvu utakmicu. Otprije ozlijeđenima Neueru, Alabi, Vidalu i Comanu već do 35. minute susreta bili su se pridružili do tada najbolji igrači domaćina, Boateng i Robben.
 
Svi oni (osim oporavljenika Alabe) ne mogu igrati ni u Madridu. Ako sada otpadne još i Martinez, Bayern će utakmicu sezone biti primoran igrati u kombiniranom sastavu.
 
Čini se da će mu tako biti nemoguće nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice, posebno jer to mora napraviti kod prvaka Europe. 
 

Pročitajte više