LIGE PETICE

Nova ozljeda u Real Madridu mogla bi značiti još više minuta za Luku Modrića

Foto: EPA

VEZNJAK Real Madrida Dani Ceballos zbog ozljede mišića oko dva mjeseca provesti van kadra španjolskog prvaka. Nogometaš koji u Madridu kotira kao prva zamjena za Luku Modrića prošlog je tjedna izašao iz igre u 53. minuti na utakmici protiv Osasune zbog problema s mišićem, a sada je potvrđeno da je ozljeda ozbiljna.

Ceballos se ozlijedio na bizaran način i to u trenutku kada je krenuo dodati loptu jednom od svoji suigrača iz Real Madrida. Danas će biti odrađeni dodatni testovi kako bi se odredio točan datum njegovog povratka, ali izgledno je da nećemo vidjeti na terenu sve do nakon Svjetskog prvenstva.

Modrića čeka još veća odgovornost

Nastavio se tako niz problema s ozljedama u Real Madridu, u posljednjih nekoliko tjedana su u nekom trenutku bili ozlijeđeni Karim Benzema, Luka Modrić i Thibaut Courtois. Na popisu je sada i Ceballos, a to će imati direktan utjecaj na angažman 37-godišnjeg hrvatskog veznjaka.

Sada kad Real više u kadru nema Ceballosa kao prvu Modrićevu zamjenu, a do kraja studenog i početka natjecanja u Kataru ga čeka gust raspored i niz važnih utakmica, jasno je da će Modrić biti taj koji će morati iznijeti još veću minutažu nego što je morao dosad.

Pročitajte više