Nove ponude za Tudora i Tomasa, trener Lyona nezadovoljan Kranjčarom

HRVATSKI reprezentativci Igor Tudor i Stjepan Tomas ove bi zime trebali promijeniti svoje klubove. Iako je Tudor iz Juventusa otišao na posudbu u Sienu tek ove sezone, ponuda španjolskog Betisa, jednog od najvećih iznenađenja ovogodišnje Lige prvaka, uvelike ga je zaintrigirala.

Kako se navodi u uglednom francuskom časopisu Foot Transferts, naš vrsi branič trebao bi krenuti na put Seville na kraju ove sezone. Iako u Sieni ima status sličan onom u Juventusu prije nekoliko godina, kada je bio standardan i pouzdan igrač, cijeli transfer ovist će upravo o Lucianu Moggiu.

Naime, glavni Juveov menadžer u zamjenu za Španjolca Joaquina, koji se nametnuo odličnim igrama u Ligi prvaka, želi Betisu dati Igora Tudora, Giorgia Chillinija ili Marcela Zalayetu. Naglasimo kako klub iz Seville za svoju zvijezdu traži 20 milijuna dolara odštete. Tako bi "Stara dama" u Španjolsku poslala nekoga od svojih igrača "drugog reda", i na taj način uspjela smanjiti troškove prilikom dovođenja Joaquina.

Odličnu ponudu ovih dana dobio je i Stjepan Tomas, koji bi prema pisanju njemačkog tiska, trebao iz turskog Galatasaraya otići u Schalke 04. Naš stoper na transfer neće čekati koliko i Igor Tudor, te bi njemačke travnjake mogao iskušati prije odlaska na Mundijal, dakle, ove zime.

Foot Transferts posvetio se i toliko očekivanom transferu Hajdukove desetke Nike Kranjčara. Iako se oko sina našeg izbornika mjesecima vrte navodne basnoslovne ponude, čini se kako je francuski Lyon i dalje opcija broj jedan. Ako je za vjerovati francuskom tisku, čelnici Lyona ove zime žele među svoje redove dovesti samo Kranjčara, za kojeg tvrde da je već pristao na njihove uvjete.

No, navodi se i kako trener moćnog Lyona u posljednje vrijeme nije zadovoljan s Kranjčarom, te da je odlučio još malo preispitati svoju odluku. Stoga skauti pomno prate Didiera Zokoru iz Saint-Etiennea i Toureau iz Olympiacosa.

Pročitajte više