Novi debakl Sergija Ramosa. Upropastio Sevilli pobjedu u Ligi prvaka

Screenshot: Twitter

SERGIO RAMOS (37) se prije mjesec dana nakon 18 godina vratio u matičnu Sevillu. Doček mu je bio toliko dirljiv da se velikan rasplakao, ali od tada se i navijačima Seville plače zbog njega. Točnije, zbog njegovih ogromnih kikseva u važnim utakmicama. Pet dana nakon što je autogolom donio pobjedu Barceloni (1:0) u derbiju La Lige skrivio je oba gola za samo bod kod PSV-a (2:2) u Ligi prvaka. "Samo" bod zato što je Sevilla sve do pete minute sudačke nadoknade imala pobjedu. 

Ramos je u ludoj završnici dao domaćinu dva gola. Istini za volju, u finiš se ušlo s prednošću Seville 1:0 zahvaljujući i Ramosovoj asistenciji za Nemanju Gudelja. No onda je u 86. minuti pred svojim golom neoprezno srušio Malika Tillmana, nakon što ga je 16 godina mlađi igrač nadmudrio. Luuk de Jong je iz penala izjednačio za PSV.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PRVI RAMOSOV KIKS

Ipak, samo minutu kasnije Youssef En-Nesyri je donio novu prednost Sevilli. No  onda je u nadoknadi Ramos napravio faul za slobodni udarac iz kojeg je nabačena lopta pred Sevillin gol. Tamo se Ramos u skoku samo odbio od De Jonga, koji je produljio loptu do Jordana Tezea, a ovaj zabio za delirij u Eindhovenu i 2:2. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DRUGI RAMOSOV KIKS

Pročitajte više