Novi Mamićev ispad: Treba nam novi Niko Kranjčar!

NAKON nekoliko "bisernih" izjava Ćire Blaževića i Igora Štimca o tome kako Hajduk ne bi prodao Niku Kranjčara ni za 50 milijuna eura (!), niz je nastavio njihov zagrebački suparnik Zdravko Mamić.

Nakon što je prošle sezone iz Dinama doslovno potjerao jednog od rijetkih Zagrepčana u klubu, kapetana momčadi i jednog od najboljih igrača, Niku Kranjčara, Mamić se sjetio kako bi zapravo bilo dobro u klubu imati jednog medijski eksponiranog igrača kao što je bio Niko.

Glavni operativac Dinama je tako u razgovoru s novinarima nekoliko redakcija otkrio da je nedavno bio na sastanku čelnika izuzetno bogatih zagrebačkih tvrtki. Tamo je Mamić, zamislite, otkrio da je marketinški dobro za klub imati u momčadi jednu medijski eksponiranu zvijezdu.

"Među ostalim, pričao sam s predstavnicima dvije najjače markentinške agencije, Premisom i Digitelom." - kazao je Mamić, pa dodao: "Istaknuli su da nam je potrebna zvijezda zbog koje ćemo ponovo biti  marketinški zanimljivi. Da nam je potreban novi Niko Kranjčar."

"A trenutačno smo sponzorski nezanimljivi jer je Dinamo okarakteriziran kao leglo kriminalaca." - kazao je za Večernji list "Maminjo", koji će, nadamo se, ipak naučiti nešto o marketingu iz cijele sage o Niki Kranjčaru.

Pročitajte više