Novi napadač Reala: Ovaj dres je najveća čast. Borit ću se za njega

Foto: EPA-EFE

ISKUSNI napadač Joselu (33) bio je strijelac pobjedničkog gola za Španjolsku u polufinalu Lige nacija protiv Italije u 88. minuti, samo četiri minute nakon što je ušao u igru. U finalu protiv Hrvatske opet je ušao s klupe i njegovim ulaskom Furija je počela dominirati, a bio je i prvi strijelac s bijele točke u raspucavanju.

Real Madrid je nedugo zatim službeno objavio kako je doveo Joselua iz Espanyola. Napadač dolazi na posudbu u Kraljevski klub tako što je iskoristio klauzulu u ugovoru s klubom iz Barcelone da može otići ako Espanyol ispadne u drugu ligu, što se i dogodilo.

"Hala Madrid, uvijek i zauvijek"

Real će za posudbu platiti pola milijuna eura s opcijom neobavezne kupnje sljedećeg ljeta, a u tom bi slučaju odšteta iznosila 1.5 milijuna eura. Joselu je službeno predstavljen u Madridu, a Florentino Perez je taj dan nazvao "sretnim za sve navijače Reala."

"Sanjao sam o ovome otkako sam otišao. Uzbuđen sam. Želim zahvaliti predsjedniku i Carlu Ancelotti za ukazano povjerenje. Nošenje Realovog dresa je najveća čast koju mogu zamisliti. Dat ću sve za ovaj grb. Hala Madrid, uvijek i zauvijek", rekao je igrač koji je bio član Reala od 2009. do 2012. godine.

Pročitajte više