NOVI "SLUČAJ BATINIĆ" Je li Soudani simulirao i je li Cibalia brutalno oštećena protiv Dinama?

Foto: Screenshot YouTube

IGRALA se deseta minuta susreta 2. kola HNL-a između Dinama i slabašne Cibalije, kad je Soudani pri rezultatu 0:0 prošao Šubarića, golman Vinkovčana ga je navodno srušio i sudac je pokazao na bijelu točku. Smatramo da je Alžirac pao prije nego što je došlo do kontakta s golmanom Cibalije. Da potvrdi svoju odluku, sudac Dario Bel iz Osijeka dao je vrataru Cibalije i žuti karton.
 
Je li penal doista bio, pogledajte OVDJE i prosudite sami.
 
 
O penalu koji je sudac Damir Batinić dosudio Dinamu u 90. minuti utakmice između Modrih i Cibalije u veljači diskutira se i danas. Dinamo je u Vinkovcima trebao pobjedu da s tri boda nastavi lov za odbjeglom Rijekom. Gosti su vodili 1:0 sve do 90. minute, kad je Zgrablić izjednačio nakon jedne gužve. Tada je na scenu stupio dvojac Soudani – Batinić koji se pobrinuo za to da se utakmica pretvori u cirkus.
 
Soudani je utrčao u šesnaesterac, domaći branič ga uopće nije vidio niti ga je taknuo, a iskusni Alžirac srušio se kao pokošen.
 
To je bilo dovoljno sucu da pokaže na bijelu točku, s koje je precizan bio Armin Hodžić. Nakon utakmice stadionom se orilo "Cigani! Cigani!".
 
Pet mjeseci kasnije ponovno su igrali Dinamo i Cibalia, ovaj put u Zagrebu, a Modri su kao i u prošloj utakmici između ovih dvaju rivala dobili krajnje dvojben penal, da ne kažemo smiješan.
 
Dinamo je na kraju slavio s 4:0 protiv slabašne momčadi koja bi se mogla i ove sezone, baš kao i posljednje dvije, grčevito boriti za ostanak u društvu najboljih. 
 

Pročitajte više