Detalji Baleove teške ozljede: Mora na operaciju, propušta Clasico, Borussiju i klupsko SP

Foto: Guliver Image/Getty Images

NEZAMJENJIVI igrač Zidaneove momčadi morao je izaći s terena već u 58. minuti gostovanja kod Sportinga u Ligi prvaka, gdje je Real dobio utakmicu (2:1), ali izgubio ključnog čovjeka.

Veliki Realovi problemi s ozljedama glavnih igrača se nastavljaju, jer čim se oporavi netko s dugog popisa ranjenika, novi ga tamo zamijeni. Tako su se u proteklih tjedan dana na teren vratili Modrić, Ramos i Benzema, dok je Casemiro počeo s treninzima, ali se Pepeu i Kroosu na spisku ozlijeđenih pridružio prije par dana Morata, a sada i Bale.
Velšanin je u 16 nastupa ove sezone sedam golova postigao i četiri namjestio, a momčad prvaka Europe nezamisliva je bez njega na desnom krilu. 
 
Nakon što je prerano i prisilno odšepao sa stadiona u Lisabonu zbog ozljede gležnja koji je natekao, španjolski mediji tvrde da su pretrage pokazale da Baleu slijedi minimalno mjesec i pol pauze, a gotovo sigurno će morati i na operaciju, što dakako produljuje vrijeme oporavka.
 
Real će svakako bez Balea morati igrati niz važnih utakmica; Barcelonu u La Ligi, Borussiju Dortmund te klupsko Svjetsko prvenstvo.

Pročitajte više