NBA

Novo NBA natjecanje pred samim početkom, evo tko će sve igrati

Foto: Getty Images

NOVO natjecanje za NBA igrače u izolaciji dok traje prekid sezone zbog pandemije koronavirusa sasvim je blizu realizacije, a već su procurila i imena nekih igrača koji će u njemu sudjelovati.

ESPN će prenositi natjecanje u igri HORSE, u kojoj sudionici moraju rekreirati protivnikove šuteve ili dobivaju slovo, sve dok ih ne sakupe pet i tako postanu "konji" te ispadnu iz igre.

Adrian Wojnarowski objavio je da će, između ostalih, u HORSE-u nastupati Chris Paul, Trae Young, Zach LaVine, neke WNBA igračice i neki bivši NBA igrači.

Paul je legenda NBA lige i jedan od najboljih razigravača u povijesti, ali snalazi se i kao šuter. Young je novi mladi superstar, koji je najpoznatiji po tricama iz velikih udaljenosti, a LaVine je bivši pobjednik natjecanja u zakucavanjima. Međutim, neće smjesti koristiti svoje najjače oružje.

"Apsolutno nema zakucavanja", poručio mu je Young, koji na NBA utakmici još nije zakucao.

Još nije objavljeno kad će krenuti natjecanje koje će ljubiteljima košarke i sporta općenito barem malo začiniti život u karanteni. Zna se samo da će igrači snimati šuteve kod kuće, bilo u dvorani, bilo na dvorišnom košu, te se tako držati pravila društvenog distanciranja.

Pročitajte više