Nowotny: Francuze ćemo pospremiti u povijest

JENS NOWOTNY najavio je brzi povratak na travnjak, ali priznaje da je teško očekivati da će biti spreman za utakmicu s Auxerreom. Njemački reprezentativac vjeruje da Dinamo može izbaciti francuskog prvoligaša.

Nowotny se vrlo dobro oporavlja i još se nalazi u svom domu u zagrebačkim Šestinama, a na rehabilitaciju prema Istri trebao bi krenuti u ponedjeljak.

"Sjajno se osjećam. Pogotovu kada pogledam koljeno koje uopće nije natečeno. Možda vam zvuči smiješno, ali uživam u pogledu na dio koji je operiran, pruža sliku koja me ispunja zadovoljstvom."- kazao je Nowotny za Sportske novosti ističući da ne osjeća niti najmanju bol.

Dinamov susret s Arsenalom ocijenio je kao veliki stimulans za zagrebačku momčad. Smatra da je klub iz Maksimira pokazao da se može nositi s  "euro-gigantima", a poraz pripisuje nedostatku koncentracije u posljednjim minutama susreta.

"Auxerre je poznata momčad. Francuski nogomet je vrhunski, klub koji je pri vrhu njihovog prvenstva definitivno je golem izazov. Ako me pitate za prognozu, bit ću decidiran: Dimamo može izbaciti Auxerre. Dovoljno smo moćni da Francuze pospremimo u povijest" - komentirao je Nowotny ždrijeb u Kupu UEFA-e.

Kako su liječnici nagovijestili da će se na travnjak vratiti za 6 tjedana, usprkos brzom oporavku, Nowotny ne vjeruje da će biti spreman za susret s Francuzima.

Pročitajte više