ODBROJAVANJE DO TRANSFERA OD 200 MILIJUNA Alexis se druži sa Sir Alexom i slika selfije u novom dresu

Screenshot: Twitter

ALEXIS SANCHEZ trebao je prijeći u Manchester City. Sve je bilo dogovoreno između sve tri strane, ali onda se umiješao gradski rival.

Igraču je ponudio trećinu veću plaću i Arsenalu gotovo duplo veću odštetu i više nije bilo dvojbe da Sanchez ide u Manchester, ali onaj sa sufiksom United.
 
Naravno da je neograničeno bogati City mogao licitirati i dalje, ali nije htio, uvrijeđen što je Sanchez izigrao ranije postignut dogovor.
 
Prema novom dogovoru s drugim gradskim klubom koji samo što nije potpisan, Sanchezov transfer United će koštati čak 182 milijuna funti, a Arsenalu šalje i Henrikha Mkhitaryana.
 
117 milijuna plaće igraču za četiri i pol godine, 35 milijuna odštete Arsenalu, 10 milijuna provizije agentu i 20 milijuna igraču za potpis ugovora. Ukupno 182 milijuna funti ili oko 210 milijuna eura!
Jasno ja dakle zašto od subote, otkako je Sanchez došao u Manchester, pred Unitedovim kampom Carrington čekaju horde novinara i snimatelja.
 
U sačekuši su uspjeli snimiti kako Sancheza prilikom dolaska u klupsku bazu pozdravlja Alex Ferguson.
 
Čeka se samo da Čileancu i Armencu budu potvrđene radne dozvole i moći će potpisati ugovore s novim klubovima.
 
Prije nego što je Sanchez fotografiran kako se kroz prozor crnog kombija pozdravlja s Fergusonom, iz zraka je uhvaćen kako se sam slika u dresu novog kluba.

Pročitajte više