Regija

Oglasio se osramoćeni Vranješ: "Uvijek ja..."

Foto: Instagram

OGNJEN VRANJEŠ potjeran je iz reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon što je tetovirao lik četničkog zločinca iz Drugog svjetskog rata Momčila Đujića. U Anderlechtu mu je karijeru okončao skandal sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

"Nepravedno je da uvijek budem ja... Uvijek sam ja žrtveni jarac", rekao je Banjalučanin za belgijski HLN.

"Кada sam pitao zašto sam prebačen u B momčad Anderlechta, dobio sam jasan odgovor: 'Anderlecht ne želi svoje talente ometati s igračem koji nema budućnost u klubu.'''

U Belgiji su mu zamjerili i što je uz fotografiju huliganskog napada navijača AEK-a na navijače Ajaxa u Ateni napisao "Dobrodošli u pakao".

"Bila je to glupost. Činilo se da sam odobrio huliganstvo, ali to svakako nije bila moja namjera. Samo sam htio pokazati koliko je užarena atmosfera u mom bivšem klubu AEК-u. Nisam dovoljno razmišljao jer su moji grčki prijatelji skočili na mene. Stvarno mi je žao. Napravio sam grešku."

Usporedio se s Karimom Benzemom.

"Кarim Benzema bio je uključen u mnoge istrage, postoji zapis o seksu s malom prostitutkom, ali on je još uvijek u momčadi Real Madrida!? Hoćemo li reći da je Real, u usporedbi s Anderlechtom, mali klub? Doživljavam kao nepravedno to što se greške koje napravim uvijek uvećavaju. Preskupo sam platio svoje pogrešne korake."

Za četničkog vojvodu Momčila Đujića rekao je da je bio samo svećenik koji je pripadao njegovom narodu, a seks-aferu s Karleušom nije htio komentirati.

Pročitajte više