Transferi

Ojeda ne odustaje od dolaska u Dinamo, nikome se iz kluba ne javlja na telefon

Foto: Instagram

DINAMOV rekordni ulazni transfer Martina Ojede potpuno se zakomplicirao. Hrvatski prvak je odavno dogovorio sve uvjete s igračem koji iznimno želi doći u Maksimir, ali je posao stopirao njegov klub Godoy Cruz.

Argentinci su prvo prihvatili Dinamovu ponudu, dogovorena su čak i dinamika isplate transfera od 5.3 milijuna eura te svi popratni detalji, ali onda je sve stalo. Argentinci su odlučili da neće prodati 23-godišnjeg ofenzivca u siječanjskom prijelaznom roku.

Ojeda već dva tjedna ne trenira s momčadi. Argentinski mediji javljaju da je ljutit što mu je propao odlazak u Europu te da se nikome iz kluba na javlja na pozive. U klubu postaju sve zabrinutiji zbog ponašanja Ojede koji ovakvim potezima sam sebi ruši cijenu.

Ojeda je ove sezone u 23 utakmice zabio 12 i namjestio tri gola. Od 2017. bio je igrač Racinga, koji ga je posuđivao sve dok Godoy Cruz nije otkupio njegov ugovor. Prema ranijem dogovoru Racinga i Godoya, 30 posto transfera pripast će Racingu (oko milijun i pol eura). Prije toga je Racing prodao 50 posto prava na nogometaša za pola milijuna dolara.
 

Pročitajte više