Olimpija nema što tražiti: Siena je ljuta i pojačana Rakočevićem

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Siena je odlično otvorila sezonu sa osvajanjem Superkupa, pobjedama u prva dva kola prvenstva i na teškom gostovanju kod Unicsa, ali usljedilo je triježnjenje i to na domaćem parketu protiv neugodne Caserte. Kombinacija velikog umora od napornog puta i utakmice u Kazanu, odluke trenera Pianigiania da odmori Lavrinoviča kojeg muče neke sitne ozljede ,ali i protivnika koji je znao iskoristiti loš napadački dan Siene, dovela je do iznimno rijetkog poraza na domaćem parketu kad se radi o domaćem prvenstvu. Zazvonila su zvona za uzbunu i brzo je realiziran transfer Rakočevića o kojem je bilo govora i prije, ali se činilo da nema potrebe za tim. Još uvijek nijedan igrač nije otišao i u ovom susretu svi su na raspolaganju domaćem treneru pa tako i Rakočević.

Olimpija je također solidno otvorila sezonu sa tri pobjede u ABA ligi nakon koje je uslijedio očekivani poraz od Barcelone na domaćem parketu mada se nisu baš nadali da će ostati na -22. Uoči te utakmice ostali su bez vrlo bitnog igrača Jagodnika, a za vrijeme utakmice 4. kola protiv Zagreba u kojoj su slavili tek u produžetku ozljedio se i ponajbolji igrač Danny Green koji je zadobio nezgodan udarac i premda je putovao sa ekipom u Sienu vrlo je upitan za ovu utakmicu.

BetPlace.net preporučuje:

Siena jako rijetko gubi i u tim iznimnim situacijama prvi sljedeći protivnik plati račun i za ovog koji je uzeo bodove. Olimpija dolazi u najgorem mogućem trenutku na ovo gostovanje. Čeka ih iznimno kvalitetan i iznimno motiviran protivnik pojačan Rakočevićem, igračem koji ima ogromno iskustvo igranja u Euroligi i koji će se lako uklopiti u sastav ekipe koja od njega ne traži da bude glavni igrač oko kojeg se sve vrti nego da samo upotpuni već i ovako odličan roster. Čak i ako se Green oporavi, a i tada je pitanje u kojem je stanju, Olimpija nema što tražiti, a svaki poraz sa manje od 20 razlike bio bi veliki uspjeh. Preporuka je odigrati -14.5 na Sienu.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više