HNL

Omiljeni hajdukovac: Idemo pobijediti Dinamo za naše navijače

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

NA Poljudu je danas održana osma akcija darivanja krvi na kojoj su prikupljene ukupno 42 doze krvi. Akciju podržavaju čelnici i igrači Hajduka, brojni sportaši, sportske legende i djelatnici te splitski olimpijci. Akciju su došli podržati i prvotimci Bijelih zajedno sa stručnim stožerom. 

Od 9 do 13 sati, koliko je akcija trajala, prikupljene su 42 doze krvi, čime je ukupan broj darovanih doza do sada prešao brojku 300. 

Posebne poklone dobili su najmlađi darivatelji, sedmero onih koji su dali krv prvi put dobili su uz to i prigodne setove čaša, dok je najsretniji darivatelj Mario Šetka otišao kući s dresom Ardiana Ismajlija.

Također, Domagoj Bradarić, Jairo i Stanko Jurić jutros su na Poljudu primili "Nagradu za izvrsnu suradnju s javnosti" koju prvi put dodjeljuju akreditirani novinari.

"Očekivao sam nagradu", kroz osmijeh kaže Jurić na startu.

"Čim sam čuo da je ta vrsta nagrade, znao sam da ću je dobiti. Uvijek sam iskren, kad je dobro i kad je loše. Uvijek ću stati pred novinare i ljude. Jednostavno, takav sam i to je to."

Hajduk u nedjelju (19:00) igra na Maksimiru protiv Dinama derbi u posljednjem kolu Prve HNL. Splićanima treba bod kako bi osigurali treće mjesto i dobili 15 dana dulji odmor uoči europskih kvalifikacija na ljeto.

"To su posebne utakmice u kojima treba guštati. To je derbi u kojem ćemo dati sve od sebe i pokušati pobijediti za naše navijače kojih će biti u velikom broju u Zagrebu. Uvijek su to zahtjevne utakmice, ali i najslađe", zaključuje Jurić.

Pročitajte više