"On je igrač od 105 milijuna?!": Pogba je predmet sprdnje nakon ovog debakla

Screenshot

PAUL POGBA, najskuplji nogometaš u povijesti Manchester Uniteda, u posljednje vrijeme očajan je na terenu i izvan njega.

Ističe se javnim kritiziranjem trenera Josea Mourinha i posljedičnim gubljenjem kapetanske trake, kreveljenjem na društvenim mrežama dok mu klub u Liga kupu ispada od drugoligaša i očajnim igrama u Premier League.

Alan Shearer, velikan engleskog nogometa, ovako je govorio o njemu prije nekoliko dana: "On je najskuplji igrač u povijesti Manchester Uniteda. Kažite to u sebi i onda samo zastanite i prisjetite se svih velikana koji su igrali za taj klub. Usprkos tome što je svjetski prvak, Pogba nije dostojan očistiti kopačke igrača koji su doista zaslužili mjesto u povijesti Old Trafforda."

Nova utakmica Manchester Uniteda značila je novi neuspjeh Pogbinog kluba i novu priliku njegovim brojnim hejterima da se naslađuju još jednim tragikomičnim izdanjem precijenjenog veznjaka.

United je na domaćem terenu odigrao samo 0:0 s Valencijom u Ligi prvaka, što mu je već četvrta utakmica zaredom bez pobjede.

Kako je Manchester igrao na tom susretu dovoljno će reći to što je najgledaniji potez Pogbin pokušaj zaustavljanja prodora protivničkog igrača Piccinija, koji je završio ovako:

Posebno porazno po Pogbu, ali i indikativno o tome što o njemu misle navijači, to je da su nakon njegovog samoozljeđivanja, koje nije izgledalo nimalo bezazleno, tribine Old Trafforda pucale od smijeha. Iste reakcije preplavile su i društvene mreže:

Pročitajte više