Osječani koncentrirani na Leku, Kranjčara i Biščevića

NOGOMETAŠI Osijeka nisu naročito zadovoljni činjenicom da se Hajduk, koji je u prijelaznom roku pojačan Ivanom Lekom, Nikom Kranjčarom i Bulendom Biščevićem, smatra izrazitim favoritom pred utakmicu s Osijekom, prvu u nastavku prvenstva.

Hajduk će s Osijekom igrati u Gradskom vrtu u subotu, 26. veljače u 17:15, a domaćini tvrde da ne znaju zbog čega su Splićani toliko uvjereni u svoju pobjedu.

"Većeg motiva zaista ne treba, posebice našoj mladoj momčadi željnoj dokazivanja. Ni jesenas nas nisu nadjačali, na Poljudu je bilo 0:0 i bili smo čak bliži pobjedi. Splićani su, doduše, u međuvremenu ojačani za nekoliko kvalitetnih igrača, ali to je i znak da se još trebaju uigrati." - izjavio je golman Osijeka Marin Skender u razgovoru za Večernji list.

Na novinarsko pitanje od kojih igrača Hajduka prijeti najveća opasnost, odnosno koga se treba posebno čuvati, Skender je naveo imena tri veznjaka – Ivana Leke, Nike Kranjčara i Bulenda Biščevića.

"Leko, Kranjčar i Biščević pravi su znalci, ali ne i izraziti trkači, pa će ključno biti pravodobno sprječavanje njihovih akcija. Trebamo ih pritisnuti i nadtrčati. Posebnu podršku očekujem od naše Kohorte i ne treba sumnjati da će Gradski vrt biti dobrano ispunjen." - kazao je Skender.

"Bijeli su ostali bez Neretljaka, ali nama će još i više nedostajati Mikulić. U dosadašnjih pet susreta još ih nisam pobijedio. Možda je sad vrijeme, iako bi i bod bio velik poticaj za ligu za prvaka." - zaključio je vratar Osijeka.

Pročitajte više