Osporavani dinamovac postao junak. Pogledajte što je napravio u 95. minuti

Screenshot: MAXSport

DINAMO je na Maksimiru pobijedio Varaždin 1:0 u 23. kolu SuperSport HNL-a. Jedini pogodak na susretu postigao je Bruno Petković u 18. minuti iz kaznenog udarca. Momčad trenera Sergeja Jakirovića u dramatičnoj završnici mogla je ostati bez pobjede, ali je golman Ivan Nevistić u 81. minuti obranio kazneni udarac Marka Dabre, dok je u petoj minuti sudačke nadoknade spriječio pokušaj Jurice Poldrugača.

Varaždinov bočni igrač Marko Vukčević probio je desnu stranu i ubacio u sredinu. Lopta se odbila, a zatim uz dodavanje stigla na drugu stativu. Dočekao ju je napadač Poldrugač, koji je gađao suprotni kut, ali se Nevistić bacio i fantastično spasio Dinamo.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Dinamovci potrčali Nevistiću u zagrljaj

Čim je susret završio, brojni su dinamovci otrčali u zagrljaj Nevistiću, koji se prometnuo u junaka susreta. Inače, Nevistiću je ovo bio 16. nastup u sezoni u kojoj je dio vremena proveo na klupi zbog slabijih nastupa, dok je njegovo mjesto tada zauzeo iskusni, 12 godina stariji Danijel Zagorac (37).

Grafika: Sofascore

Osporavani Dinamov golman tako je i drugu utakmicu zaredom, nakon što je bio odličan u slavlju nad Betisom (1:0) u Sevilli u Konferencijskoj ligi, bio jedan od najboljih Dinamovih igrača. Po završetku utakmice s maksimirskih tribina moglo se čuti skandiranje "Neva, Neva", a navijači su ga hvalili i na društvenim mrežama.

Pročitajte više