Otkaz treneru Portsmoutha Alainu Perrinu

PREMDA su igrači inzistirali na ostanku Alaina Perrina, vlasnik engleskog premierligaša Portsmoutha, Milan Mandarić uručio je otkaz francuskom nogometnom stručnjaku.

Portsmouth nakon 13 kola na ljestvici zauzima 17. poziciju sa 10 bodova, koliko ima i Everton na 18. mjestu koje vodi u niži rang.

U 13 susreta Portsmouth je upisao tek dvije pobjede i Mandarić strahuje kako bi njegova momčad mogla ispasti iz elitnog društva. Vlasnik "Pompeya" nije uvažio zamolbu igrača koji su tražili da Perrin i dalje vodi momčad.

"Morao sam nešto učiniti. Upali smo u crnu seriju i ostanak u Premiershipu je ugrožen. Perrinu sam uručio otkaz kako bi pokušao spasiti klub," poručio je Mandarić. Momčad će privremeno voditi Joe Jordan kojeg u subotu očekuje najteži mogući posao - na Fratton Park dolazi prvak Chelsea.

Perrin je preuzeo Portsmouth u travnju ove godine umjesto Velimira Zajeca, koji je vodio momčad nakon što je Harry Redknapp preselio u Southampton.

Bivši trener Olympique Marseillea i Troyesa vodio je Portsmouth na 20 utakmica i upisao tek četiri pobjede. Nedavno je Portsmouth napustio i legenda zagrebačkog Dinama.

Pročitajte više