LIGA PRVAKA

Ovako je Ter Stegen "prevario" Solskjaera i United na Camp Nouu

Screenshot: Youtube

DVA dana nakon što je Barcelona izbacila Manchester United iz četvrtfinala Lige prvaka ukupnim rezultatom 4:0 pojavila se snimka na kojoj se vidi nešto neuobičajeno na nogometnim terenima.

Menadžer Crvenih vragova Ole Gunnar Solskjaer odlučio je promijeniti formaciju svojih igrača na terenu u trenutku kada je gubio od Barcelone. Njegov pomoćnik Kieran McKenna napisao je promjenu na papirić, a Norvežanin ga je u jednom trenutku proslijedio svom napadaču Marcusu Rashfordu.

Ono što se dogodilo kasnije izazvalo je val reakcija na društvenim mrežama. Taj isti papirić s novom formacijom mladi engleski napadač bacio je prilikom jednog duela s Gerardom Piqueom u kaznenom prostoru Katalonaca.

Sve je to dobro ispratio Barcin vratar Marc-Andre Ter Stegen koji je zgužvani papirić pokupio s poda, otvorio ga i imao što vidjeti. Bio je to plan za novi raspored Unitedovih igrača u 4-4-2 formaciji, za razliku od 4-3-1-2 s kojom su započeli susret.

Njemački čuvar mreže odmah je alarmirao svoje suigrače i tako spriječio bilo kakvo iznenađenje za katalonski sastav, a cijelu situaciju snimila je španjolska televizija Gol.

Mnoge je začudila pozicija Paula Pogbe kojeg je Solskjaer odlučio smjestiti na lijevo krilo.

Na koncu, to Solskjaerovo rješenje nije pomoglo Unitedu koji je izgubio 3:0 na Camp Nouu nakon dva Messijeva i jednog pogotka Philippea Coutinha, koji je potvrdio prolaz Katalonaca u polufinale Lige prvaka.

Momčad Ernestea Valverdea tamo će igrati protiv Liverpoola.

Pročitajte više