UFC

Overeem teškim porazom izjednačio negativni rekord UFC-a

Foto: AP Photo/Gregory Payan/Guliver

ALISTAIR OVEREEM porazom se vratio u UFC. Na priredbi UFC Fight Night 184 Overeem je izgubio tako što ga je ruski borac Alexander Volkov nokautirao u glavnoj borbi večeri.

Volkov ga je završio nakon jednog direkta koji je skupio Overeemove ruke, nakon čega je uslijedio lijevi kroše koji je pogodio Nizozemca ravno u uho. Izgubio je ravnotežu, zateturao i pao, a sudac Jason Herzog je odmah prekinuo meč.

Legendarnom Nizozemcu to je već osmi poraz nokautom u UFC karijeri, što je negativan rekord koji dijeli s Frankom Mirom, Gabrielom Gonzagom i Stefanom Struveom. 

Overeemu je ovo prvi poraz nakon dvije pobjede zaredom i drugi poraz u posljednje četiri borbe. Nakon što je 2016. godine napao Miočićevu titulu, Nizozemac je na omjeru od šest pobjeda i četiri poraza. 

"To nije bila moja večer. Nisam se mogao oporaviti nakon udarca u prvoj rundi koji mi je slomio nos. Sada mi je prioritet zaliječiti se i provesti zasluženo vrijeme s obitelji. Uskoro ću se vratiti u dvoranu", rekao je Overeem nakon teškog poraza od Volkova.

U karijeri ima 47 pobjeda i 19 poraza. 

Pročitajte više