Liga prvaka

Ovo je sastav Barcelone za okršaj s Bayernom, iz momčadi ispadaju Rakitić i Griezmann

Foto: EPA

BARCELONA će u petak protiv Bayerna loviti polufinale Lige prvaka, a madridski AS javlja da je trener Quique Setien odlučio na teren poslati nešto defenzivniju momčad. Iz momčadi koja je u subotu u osmini finala pobijedila Napoli (3:1) ispadaju dvojica nogometaša - Ivan Rakitić i Antoine Griezmann.

Hrvatski reprezentativac je žrtva svoje lošije igre protiv talijanskog kluba, ali i povratka Sergija Busquetsa i Artura Vidala nakon suspenzija. Tako će se u veznom redu Bayernu suprotstaviti Busquets, Vidal, Sergi Roberto i Frenkie de Jong.

To znači da Griezmann iz momčadi ispada kao žrtva sustava. Setien je odlučio da neće igrati s trojicom ofenzivaca jer želi imati dodatnog igrača u sredini terena. Tako će francuski nogometaš, kojeg je Barcelona prošlog ljeta platila 120 milijuna eura, otići na klupu, a ispred četvorice u veznom redu igrat će Lionel Messi i Luis Suarez.

Obrana ostaje ista - na golu Ter Stegen, desno Nelson Semedo, lijevo Jordi Alba, a u sredini obrane Gerard Pique i Clement Lenglet.

Dobra vijest za trenera Barcelone je povratak Ousmanea Dembele koji s momčadi putuje u Lisabon iako nije igrao od studenog prošle godine. 

Pročitajte više