Ovo su vjerojatni sastavi za finale Lige prvaka

Foto: EPA

U FINALU ovosezonskog izdanja Lige prvaka na stadionu Ataturk u Istanbulu od 21 sat igrat će Manchester City i Inter. Engleski klub favorit je u utakmici u kojoj će pokušati doći do svog prvog naslova europskog prvaka, dok talijanski sastav lovi četvrtu titulu u ovom natjecanju. Ovo su vjerojatni sastavi za finale.

Manchester City 

U sastavu Pepa Guardiole ne bi trebalo biti previše iznenađenja te se očekuje da će Cityjev strateg izvesti svoju momčad u formaciji 3-2-4-1, koju koristi u drugom dijelu ove sezone. Jedinu dvojbu Guardiola ima u obrani, gdje se Nathan Ake, koji se oporavio od ozljede, nada mjestu u prvih 11. U tom slučaju na klupu bi se preselio ili Manuel Akanji ili Kyle Walker, koji je imao problema s leđima, ali bi trebao biti spreman za finale.

 

Inter 

Vjeruje se da će Simone Inzaghi napraviti samo jednu promjenu u odnosu na sastav koji je svladao Milan u polufinalu Lige prvaka. Marcelo Brozović trebao bi zaigrati u prvih 11 umjesto Henriha Mhitarjana, koji se tek oporavio od ozljede. Također, Romelu Lukaku igra u sve boljoj formi pa je moguće da Inzaghi razmišlja i o njemu, no ipak bi u napadu uz Lautara Martineza trebao nastupiti Edin Džeko.

 

 

Pročitajte više