Palombo: Cernat i Rukavina uvijek mogu zabiti

NA VEČERAŠNJOJ uzvratnoj utakmici protiv Hajduka, Sampdoria će biti jača za odličnog veznog igrača Anglea Palomba. Palombo nije igrao utakmicu na Poljudu, nije čak niti putovao u Split, pa je prvi dvoboj svoje momčadi bilo prisiljen pratiti preko radija.

"Pokušao sam gledati utakmicu na Internetu, ali nisam uspijevao zbog tehničkih problema. Tada sam se sjetio dobrog starog radija i pratio prijenos tim putem."

Baš kao i Mazzari, Palombo okreće pilu naopako i Hajduku gotovo prepušta ulogu favorita, unatoč domaćem terenu i prednosti iz prve utakmice.

"Bit ćeto teška utakmica. Gledao sam Hajduk na snimkama i to je jedna jaka momčad. Dat ćemo sve od sebe i nadam se prolasku dalje. Očekujem veliku borbu, ali smo spremni."

Palombo najveću opasnost u redovima Hajduka vidi u Cernatu i Rukavini za koje smatra da mogu zabiti gol svakoj momčadi.

"Mazzari nas je pripremio za sve moguće opasnosti koje nas čekaju i bit ćemo savršeno spremni za Hajduk. Sigurno je da oni imaju jako talentirane i kvalitetne igrače koji mogu zabiti gol, poput Cernata ili Rukavine. Zbog prednosti u prvoj utakmici i zbog domaće publike, mislim da smo ipak u maloj prednosti. Svjesni smo činjenice da dolazi puno Torcide bodriti svoje nogometaše.

Talijanski veznak ne razmišlja o prednosti sa Poljuda, jer je samo jedan gol dovoljan da se rezultat poravna.

"Ne opterećujem se rezultatom iz prve utakmice. Mi moramo krenuti večeras kao da je 0:0, pogotovo zato što je u nogometu dovoljno par minuta da se dogodi velika promjena rezultata. Ako uzmemo utakmicu u svoje ruke imamo velike šanse večeras." - kaže Palombo.

Večeras će Sampdoria istrčati sa samo jednim napadačem.

"U subotu Protiv Siene smo vidjeli još neke naše nedostatke, ali smo uspjeli odnijeti sva 3 boda, što je ohrabrujuće. Većeras će kao špica istrčati Montell, a igraču poput njega treba vrlo malo prostora da bi zabio. Unatoč svom statusu i kvaliteti, u svlačionici je uvijek korektan i jako puno radi." - dodao je.

M.P.
Foto: V.G.
.

Pročitajte više