PANENKA MAJSTOR ZAKAZAO Santini ovaj put nije uspio

Screenshot

CAEN - NICE 1:1 u 13. kolu Ligue 1. Najbolji strijelac domaćih Ivan Santini, koji je do sada pogađao iz penala panenkom, ovaj put nije uspio nadmudriti suparničkog golmana.

Zadarski golgeter prošle sezone zabio je iz penala udarcem za koji je potrebna posebna vještina i koncentracija protiv Toulousea, a ove sezone pothvat je ponovio i protiv Dijona.
 
Kada izvođač jedanaesterca pogodi panenkom, s razlogom ga se slavi kao nekoga tko je vješto i "bezobrazno" nadmudrio vratara. Ali, kada mu to ne uspije, onda je izvođač panenke osramoćen i pročitan, jer smiješno izgleda kada mu golman lako zaustavi šut koji ide lagano po sredini vrata.
 
Nicin golman Walter Benitez očito se pripremio za Santinijev specijalitet. Pročitao je da će gađati poluvisoko po sredini, malo na lijevu vratarevu stranu, skinuo mu udarac i ostavio ga na tri gola ove sezone.

To se dogodilo u 67. minuti, pri vodstvu Nice 0:1, a Caen i Santinija u zadnjoj minuti spašava njegov suigrač iz napada Sylvio Rodelin, koji zabija za konačnih 1:1.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više