Panika u Realu: Ronaldo se ozlijedio na treningu, ali tvrdi - bit ću spreman za finale LP-a

Foto: Guliver Images/Getty Images

REAL MADRID u subotu igra protiv gradskog rivala Atletica za naslov prvaka Europe. Zinedine Zidane dao je nekoliko slobodnih dana svojim igračima, ali nakon predaha krenulo se žestoko s radom. Možda i prežestoko.

Cijela momčad, zajedno s francuskim stručnjakom i navijačima koji su pratili trening ukipili su se nakon što je Ronaldo ostao ležati na podu nakon jednog duela. Portugalac je uletio u peterac na ubačaj s desne strane, ali spletom okolnosti naletio je na rezervnog vratara Casilla. Ronaldo je prvo prigovorio nešto svom suigraču, zatim se primio za glavu, a nakon što mu je ukazana pomoć uputio se prema svlačionici.

Ronaldo: Bit ću spreman za Atletico. Idemo po pobjedu!


No, navijači Reala nemaju razloga za strah, barem tako tvrdi Ronaldo. Prvi topnik kraljevskog kluba bit će spreman za okršaj s Atleticom.

"Zaradio sam neugodan udarac, ali bit ću dobro kroz nekoliko dana", poručio je Ronaldo, koji vjeruje kako će zajedno sa svojim suigračima 11. put u povijesti kluba osvojiti Ligu prvaka.

"Bit će to utakmica naših života i mislim da ćemo pobijediti. U finalu se susreću dvije najbolje momčadi, ali mi znamo koji je naš posao i što se od nas očekuje. Atletico je sjajna momčad, čvrsta i opasna, uvijek su iza lopte, fizički su snažni. Ma dovoljno je reći da su ove sezone izbacili i Barcu i Bayern", zaključio je Portugalac.

Pročitajte više