Pašalić asistent u derbiju Serie A. Pogledajte što je Atalanta prodala Juventusu

Foto: Screenshot

U DERBIJU 28. kola talijanske Serie A između Juventusa i Atalante gledatelji nisu ostali uskraćeni za uzbuđenja, a konačni rezultat utakmice bio je 2:2. Juventus je ostao trećeplasirana momčad lige s 58 osvojenih bodova, a Atalanta zauzima šestu poziciju s četiri boda zostatka četvrtim mjestom koje vodi u Ligu prvaka iduće sezone.

Nakon prvih 45 minuta gosti su vodili 0:1 pogotkom Teuna Koopmeinersa koji je zabio u 35. minuti utakmice. Asistent za pogodak Atalante bio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić kojem je to četvrta ligaška asistencija ove sezone u prvenstvu. Pogodak koji je Juventus primio bio je vrlo naivan. Naime, Pašalić je izveo slobodan udarac s pozicije na lijevoj strani gdje je za očekivati bilo da uputi udarac ili centaršut na peterac, ali on je odigrao jednostavno dodavanje prema nizozemskom veznjaku koji je neobjašnjivo ostao sam i sjajno pogodio za vodstvo Atalante.

U drugom poluvrmenu prvo je u 66. minuti Andrea Cambiaso izjednačio za Juventus, a domaćini dolaze do potpunog preokreta samo četiri minute kasnije kada zabija poljski napadač Arkadiusz Milik. Ipak, Atalanta nije dugo čekala na izjednačenje jer u 75. minuti Koopmeiners zabija svoj drugi gol na utakmici i konačan rezultat dvoboja.

ASISTENCIJU PAŠALIĆA MOŽETE POGLEDATI OVDJE, A SVE GOLOVE S UTAKMICE OVDJE.

 

Pročitajte više