PAŠALIĆ HEROJ MILANA U zadnjoj minuti zabio za pobjedu devetorice "rossonera"

Foto: Getty Images/Guliver Image, Hina

MARIO PAŠALIĆ još jednom je spasio Milan na teškom gostovanju i u nemogućoj situaciji donio "rossonerima" novu pobjedu.

U zaostaloj utakmici 18. kola Serije A milanski div pobijedio je Bolognu u gostima, a jedini gol zabio je upravo hrvatski reprezentativac u 89. minuti.

Pašalić je osigurao tri boda Milanu u samoj završnici utakmice kada je izbliza s dva metra zatresao mrežu domaćih nakon odličnog prodora Deloufeua po desnom krilu. Hrvatski veznjak, koji je u Milanu na posudbi iz Chelseaja, bio je najopasniji igrač gostujuće momčadi s tri udarca, od čega dva u okvir gola.

Tri boda iz Bologne još su vrijednija zbog dva isključenja koja su ostavila Milan s devetoricom igrača na travnjaku u posljednjih pola sata utakmice. Već u 37. je zbog dva žuta kartona isključen Paletta, a u 59. i Kučka. Bologna je iskoristila bojčanu nadmoć i preuzela kontrolu, stisnula je goste i uputila 20 udaraca prema njihovom golu, ali onih par koji su išli u okvir gola zaustavio je mladi vratar Donnarumma.

Pašalić je odigrao čitavu utakmicu za milanske "crveno-crne" koji su ostali sedmi sa 40 bodova, dva manje od petog Intera i šeste Atalante, dok je Bologna 14. sa 27 bodova.  

 

BOLOGNA - MILAN 0:1

  

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više