Pastore potpisao za PSG, Palermu 42 milijuna eura

ARGENTINSKI veznjak Javier Pastore u subotu je i službeno potpisao ugovor s Parižanima u njihovom rekordnom transferu u povijesti kluba.

Dosadašnji član talijanskog prvoligaša Palerma Javier Pastore prešao je u redove Paris Saint Germaina za 42 milijuna eura, a u subotu je i službeno potpisao petogodišnji ugovor s klubom s Parka prinčeva.

Argentinac će nositi dres s brojem 22 i od njega se očekuje da u Pariz konačno donese naslov francuskog prvaka, a njegova nova momčad na otvaranju nove sezone ugošćuje Lorient.

Službeno: Jurij Žirkov potpisao za Anži

Anži Mahačkala, ruski prvoligaš iz Dagestana, nastavlja se pojačavati. U subotu je i službeno potvrđeno da je četverogodišnji ugovor potpisao dosadašnji član Chelseaja Jurij Žirkov (27).

Ruski mediji navode da je Anži za ruskog nogometnog reprezentativca platio oko 15 milijuna eura. Klub iz Mahačkale počeo je igrati značajnu ulogu na europskom tržištu otkad ga je preuzeo milijarder Sulejman Kerimov. U siječnju je doveden bivši brazilski reprezentativac i nekadašnja zvijezda Real Madrida Roberto Carlos, a Žirkov je drugo pojačanje po zvučnosti za momčad koja trenutno drži četvrto mjesto u ruskoj Premierligi.

Veznjak s 43 nastupa za rusku reprezentaciju u subotu je već predstavljen navijačima uoči dvoboja 19. prvenstvenog kola u kojem je Anži svladao Tom s 2-0.

Žirkov je prije dvije godine prešao iz CSKA-a u Chelsea za 21 milijun eura odštete. Na Stamford Bridgeu se, međutim, u dvije sezone nije uspio probiti u prvi plan.

Pročitajte više