liga prvaka

Pep se preplašio Ronalda: "Ne možemo kupiti trofej. Postoji i sljedeća sezona"

Foto: Epa

GOROPADNI City je u uzvratu osmine finala Lige prvaka sa 7:0 isprašio nesretni Schalke i su ukupnih 10:2 prošao među osam najboljih momčadi Europe.

Trener Građana Pep Guardiola je nakon utakmice najprije pohvalio svoju momčad, a onda je dao čudnu izjavu iz koje se moglo protumačiti da je više impresioniran onim što je napravio Cristiano Ronaldo protiv Atletica, nego što je njegova momčad učinila Nijemcima.

"Osvojio sam dvije, ali sam izgubio sedam Liga prvaka. Real je ispao, ali tu je Juventus. Cristiano je otišao u Torino osvojiti Ligu prvaka. Izgubili su dva finala i doveli su Cristiana da im donese naslov. Stavili su sav pritisak na njegova leđa i on je postigao hat-trick protiv Atletica", rekao je Pep Guardiola, pa je nastavio:

''Među osam najboljih bit će sve momčadi protiv kojih možemo igrati. Dat ćemo sve od sebe, to je sve što vam mogu reći. Ne uspijemo li, život ide dalje. Ne možemo kupiti trofej. Bit će mi žao, ali uvjeravam vas, pokušat ćemo sljedeće sezone'', pomalo preplašeno je rekao Pep.

Pročitajte više