KOVAČEV BAYERN

Perišić i Martinez kasnili na sastanak pa se morali opravdavati Kovaču

Foto: EPA

BAYERN danas gostuje kod Augsburga od 15:30, a glavna nogometna tema u Njemačkoj trenutno je Niko Kovač koji mora odabrati desetku za tu utakmicu. 

Već neko vrijeme u njemačkim se medijima vodi rasprava o odnosu Nike Kovača i Thomasa Müllera kojeg je hrvatski trener stavio u drugi plan otkad je preuzeo bavarski klub. S manjkom minutaže suočavaju se i Ivan Perišić i Javi Martinez, koji su danas kasnili na sastanak uoči utakmice.

Bild piše da je Perišić zakasnio šest minuta, a Martinez sedam na sastanak koji je bio zakazan za 13:30. Niko Kovač za ovakvo nešto već je kaznio mladog Kanađanina Alphonsa Daviesa s 20 tisuća eura. Doduše, mlada zvijezda kasnila je četiri sata na trening, ali hrvatski stručnjak ne voli ni najmanja odstupanja od dogovora.


Perišić i Martinez mogu biti nezadovoljni manjkom minuta na terenu, ali ovakvo ponašanje neće im ništa dobroga donijeti, piše Bild koji dodaje da Kovač dvojac nije kaznio jer su se uspjeli opravdati, što je Kovač prihvatio.

Kovač je ponovno na udaru medija, ali i svlačionice u proteklim tjednima, ponajviše zbog situacije s Thomasom Müllerom. Hrvat ne popušta pa je senator svlačionice ostao na klupi protiv Augsburga.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više