LIGA PRVAKA

Perišić je najavio utakmicu s Real Madridom. Pitali su ga ostaje li u Interu

Foto: Daniele Buffa/Imago Sports/Guliver

INTER u utorak gostuje kod Real Madrida u susretu 6. kola skupine D Lige prvaka. U pitanju je ogled dviju vodećih momčadi skupine, a Ivan Perišić nada se da će u Madridu njegov Inter pobjedom doći do vrha. "Gladni smo pobjede i želimo osvojiti skupinu", poručio je.

Perišić tvrdi da nema velike razlike u momčadi koju vodi Simone Inzaghi u odnosu na Interove timove u kojima je igrao pod Luciano Spallettijem i Antonijem Conteom, ali smatra da su se u ovoj sezoni stvari očito poklopile na priželjkivan način i da je zato Inter izborio daljnju fazu natjecanja.

"Nema velike razlike, igramo u istom sustavu, a znamo se godinama. Ništa se nije promijenilo osim toga da smo bolje igrali u Ligi prvaka. Zaslužili smo proći skupinu ove godine, prošle smo bili blizu toga", rekao je Perišić kojeg su novinari na konferenciji za medije pitali i ostaje li u Interu.

Bit će vremena za razgovor o produljenju

Ugovor mu vrijedi još samo za aktualnu sezonu, a talijanski mediji potrošili su puno prostora opisujući njegovu situaciju.

"Prošle dvije godine bile su sjajne. Gladan sam uspjeha kao i cijela momčadi i želim pobjeđivati. Ne volim pričati o budućnosti, moramo biti usredotočeni na sadašnjost i dati sve od sebe u ovom trenutku. Ja sam fokusiran na sutrašnju utakmicu, želimo odigrati dobro i završiti prvi u grupi. Ima vremena, pričat ćemo u nadolazećim tjednima i vidjeti što će se dogoditi", odgovorio je na to pitanje, a onda i na pitanje igra li svoju najbolju sezonu za klub.

"Vidjet ćemo na kraju sezone. Ovisit će o tome hoćemo li biti uspješni ili ne", rekao je.

Pročitajte više