Perišić: Protiv Belgije idemo po pobjedu. Mi drugačije ne znamo igrati

Foto: EPA

HRVATSKA je pobijedila Kanadu 4:1 u utakmici 2. kola grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon što je loše ušla u utakmicu i primila gol već u 2. minuti, koji je zabio Alphonso Davies, do kraja prvog dijela preokrenula je golovima Andreja Kramarića i Marka Livaje. Kramarić je do kraja susreta dodao još jedan gol, a konačan rezultat postavio je Lovro Majer. Utakmicu je odmah po završetku komentirao Ivan Perišić.

"Vidjeli smo pravu Hrvatsku. Morali smo biti puno bolji s loptom nego protiv Maroka, tada smo se više fokusirali na obranu zbog njihove kontre, ali to nismo bili mi. Mi se moramo nametnuti kao danas, iako smo loše ušli na početku. Poslije smo se vratili, dominirali i zasluženo pobijedili", rekao je Perišić pa dodao:

"Sada se lakše diše, pogotovo nakon prvog gola i prve pobjede. Tri boda daju snagu i vjetar u leđa. U zadnjoj utakmici ne smijemo izgubiti i ići ćemo na pobjedu jer drugačije ne znamo. Nećemo razmišljati o gol-razlici, ići ćemo na pobjedu, igrati našu igru. Igramo u isto vrijeme i slušat ćemo rezultat iz druge utakmice. Moramo biti pametni, ali nema straha jer, kad igramo ovako, stvarno smo dobri."

Pročitajte više