Perišić trenirao s momčadi Hajduka. Klub objavio video

Foto: Screenshot/HDTV

HAJDUK se priprema za nastavak sezone SuperSport HNL-a, a slijedi mu veliki derbi protiv Dinama koji se igra u subotu na Poljudu s početkom u 19:30. Bit će to prvi od dva derbija u samo nekoliko dana jer se isti suparnici iduće srijede sastaju ponovno na Poljudu u polufinalu SuperSport kupa.

Vijest koja će oduševiti navijače Bijelih je da se Ivan Perišić pojavio na momčadskom treningu, a klub je objavio video treninga na svojoj platformi Hajduk Digital TV te ga možete pogledati OVDJE. Na snimci je vidljivo da Perišić sudjeluje u igri na male golove, a doznajemo da je to ipak tek prvi korak prema momčadskom treningu s punim opterećenjem te da to ne znači da će biti u konkurenciji za Dinamo.

Perišić je blizu povratka na teren

Podsjetimo, Perišić je prošli tjedan trenirao s reprezentacijom Hrvatske, što je bio svojevrsni test toga kako će mu tijelo reagirati jer je do tada trenirao samo individualno. Nije otputovao s reprezentacijom u Egipat, za što neki smatraju da ukazuje na to da oporavak ne ide dobro, ali prema svemu sudeći, razloga za takvu zabrinutost nema. Perišić sigurno neće moći pomoći Hajduku već protiv Dinama u subotu jer tek treba ući u puni trenažni proces, ali njegov povratak na teren se bliži.

Pročitajte više