PERIŠIĆ ZABIO NAKON TRI I POL MJESECA Prekrasnim golom doveo Inter u vodstvo i započeo Icardijev show

Foto: Screenshot

NEVJEROJATNU utakmicu odigrao je Inter u 29. kolu Serie A u gostima kod Sampdorije.

Momčad Luciana Spallettija slavila je 5:0 i, nakon remija s Napolijem u prošlom kolu, danas je na krilima fantastičnog Maura Icardija pokazala da se polako vraća u formu.

A u formu se vratio i Ivan Perišić koji je danas odigrao odličnu utakmicu. Hrvatski reprezentativac je u 26. minuti prekrasnim udarcem glavom s desetak metara zabio za svoj osmi gol ove sezone za vodstvo gostiju, a onda je na scenu stupio Mauro Icardi.



 

Argentinski napadač je četiri minute kasnije realizirao penal, a samo minutu kasnije bilo je već 3:0. Perišić je odlično ušao u šesnaesterac gostiju i s gol-aut linije vratio povratnu loptu prema sredini. Domaćini su je na trenutak blokirali, ali je došla do Icardija koji majstorskim udarcem petom kroz noge golmana i još jednog igrača zabija za 3:0.


Icardi je hat-trick kompletirao minutu prije poluvremena nakon gužve u kaznenom prostoru, da bi u 51. minuti prekrasnim volejem od poda zabio za konačnih 5:0.

 


Osim sjajnog Icardija, Perišić je bio među najboljim Interovim igračima i tako je na najbolji način odgovorio sve glasnijim kritikama talijanskih novinara za loše igre. Nakon zadnjih kritika, u Perišićevu obranu stao je i trener Luciano Spaletti.

"Jučer je ostao sam nakon treninga kako bi dodatno prakticirao. Kada bi u svakoj utakmici pružio sve od sebe, bio bi fantastičan. Međutim, teško je uvijek biti na vrhunskoj razini. Svaki igrač prolazi kroz razdoblje kada ne uspijeva pokazati svoju istinsku kvalitetu. Znamo da Ivan Perišić posjeduje kvalitetu koja ponovno može isplivati na površinu u bilo kojem trenutku. Uvijek bih volio trenirati nekoga poput Ivana Perišića. Vjerujem u njega i kao u osobu i kao u igrača", rekao je Spalletti, a Perišić mu se odužio na najbolji mogući način već sljedećeg dana.

Pročitajte više