Esport

PES 2019 sada možete igrati na mobitelima i to besplatno

Screenshot: PES 2019

POPULARNI PES 2019 sada možete igrati i na pametnim telefonima! Konami je prije nekoliko dana izbacio mobilnu verziju igre koja je dostupna za Android i iOS uređaje. Igra je besplatna za preuzimanje, a verzija za Android je velika oko 1,4 GB. 

>Pogledajte kako Lewis Hamilton igra FIFA-u 19

Ako već igrate PES 2018 na svojim mobilnim uređajima, pojavilo vam se obavezno ažuriranje koje donosi novitete u igru poput novih liga i prelaska na pokretač Unreal Engine 4, za koji Konami tvrdi da donosi nikad viđenu razinu detalja u mobilnoj igri. Svi vi koji se još niste okušali, PES 2019 Mobile možete slobodno preuzeti u App Storeu i Google Play trgovini. Prema službenim specifikacijama igra nije zahtjevna i trebali bi je bez problema moći pokretati korisnici s uređajima koji koriste Android 5.0 Lollipop ili noviji, te iOS 9.0 ili noviji. 

U trenutku pisanja članka mobilni PES 2019 imao je na Google Play trgovini više od 10 milijuna preuzimanja s prosječnom ocjenom korisnika 4,3. Način je to da se Konami pokuša nositi s FIFA-om i na mobilnom tržištu.

Pročitajte više