Petrić odgovorio Kloppu: To što on priča su gluposti!

HRVATSKI nogometaš Bundesligaša HSV-a Mladen Petrić odgovorio je treneru dortmundske Borussije Jürgenu Kloppu na istom mjestu na kojem ga je ovaj prozvao.

U hamburškom dnevniku Bildu Klopp je izjavio da je Petrić bio pohlepan za novcem i lijen trčati, te da je sam inzistirao na odlasku iz Dortmunda. Hrvatski reprezentativac nije se želio upuštati u polemike, samo je kratko prokomentirao:

"Sve to što dolazi iz Dortmunda totalne su besmislice. Baš gluposti! No, nije važno. Važno je samo da se u Hamburgu sada osjećam sretno i zadovoljno. "

Novinari Bilda priči su dodali da je Petrić tražio u Dortmundu plaću na razini bivših kolega iz napada: Alexander Frei zarađuje  2.2, a Nelson Valdez dva milijuna eura. Petriću su bili zajamčeni godišnji prihodi od 1.4 milijuna. U HSV-u igra za dvostruko veću plaću.

"Spreman sam za danas"

Malo konzervativniji Kicker donio je Petrićevu najavu današnjeg ogleda protiv slovačkog Žilina.

"Napokon sam se riješio problema kojih sam imao sa želučanom virozom. Protiv Schalkea nisam mogao kvalitetno odigrati više od 30 minuta no danas sam potpuno spreman", rekao je Petrić i zaključio:

"Potreban nam je dobar rezultat kako bi i izbjegli pritisak u nastavku natjecanja. Mislim da bi šest ili sedam bodova moglo biti dovoljno za prolazak."

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više