Pjesnici sigurno i otvoreno protiv Rijeke

SVJESNI želje Riječana za naslovom kao i prednosti domaćeg terena, Pjesnici sutra na Kantridu izlaze sigurnom i otvorenom igrom neopterećeni imperativom pobjede.

Petkovićev vjerojatni sastav protiv Riječana čine Stojkić, Brnas, Labudović, Ivanković, Brkljača, Mujdža, Jakirović, Ibričić, Čutura, Vrdoljak i Klić. U Lovran putuju i Škorić, Čunčić, Marić, Mišković, Pelaić, Biskup i Božić.

Zbog ozljeda ne nastupaju Maksimović, Nadarević i Ronielle, dok Bartolović i Vidović izdržavaju kazne zbog crvenih kartona.

Trener Pjesnika Mile Petković kaže kako će momčad pokušati uraditi sve da osvoji tri boda i približi se vrhu ljestvice, međutim ističe da su svjesni aspiracije Rijeke na prvo mjesto. Petković ističe  podršku Armade kao vrlo važan element riječke igre, međutim najavljuje hrabru i otvorenu igru svojih Pjesnika.

"Naše je sportsko pravo i dužnost da kvalitetno odigramo i sigurno ćemo dobro ući od početka, a onda ćemo vidjeti kako će se utakmica razvijati." - kaže Petković čija je taktika jednostavna, "dok je lopta kod nas idemo u napad, kad ju izgubimo povlačimo se u obranu. U svakom slučaju, sreću ćemo tražiti na protivničkoj strani terena."

Igrač Mario Čutura najavljuje otvorenu i snažnu igru, te ističe faktor Armada za koji priznaje kako bi mogao imati znatan utjecaj na igru Riječana. Stoper Pjesnika ističe činjenicu kako je Rijeka većinu svojih bodova osvojila na domaćem terenu što im sigurno ide u prilog za sutrašnji susret, međutim, Pjesnici su posljednjih nekoliko utakmica s pobjedama igrali u gostima što će imati svoju ulogu i sutra na Kantridi.

Njegov suigrač Vedran Ivanković rekao je da će momčad dati sve od sebe da pobijedi, a na terenu će se vidjeti što i kako raditi.

Ipak, samo sa Klićem u napadu, Petković očito ide na svojevrsni bunker protiv Riječana, no s obzirom na raspoloženje u svlačionici Pjesnika, huk sa stijena Kantride sutra bi mogao brzo utihnuti.

Pročitajte više