Pletikosa: Čini se da je moja najveća greška to što sam iz Splita, a ne iz Zagreba

LJUTITI Stipe Pletikosa, nakon što mu je Kranjčar rekao da ne treba ni dolaziti u Dublin, izjavio je kako mu se čini da je njegov najveći minus to što je iz Splita, a ne iz Zagreba.

“Inače bih vjerojatno sada bio u Dublinu.” - izjavio je nekada prvi vratar hrvatske reprezentacije za dodajući kako je od prvih reprezentativnih dana uvijek osjećao neku sputanost i imao je nekakav čudan osjećaj.

"Razočaran sam što je Kranjčar ovako reagirao, ispada da na meni trenira strogoću. Pokušavao sam ga uvjeriti da mogu doći u Dublin, jer sam imao zrakoplovnu kartu na relaciji Split – Frankfurt – Dublin i stigao bih pola sata kasnije nego što su stigli reprezentativci. Nisam ga uspio uvjeriti, a još više me pogodilo kada mi je kazao da se neprofesionalno odnosim prema svom poslu. To me strašno pogodilo, barem sam ja pravi profesionalac od prvog dana svoje nogometne karijere.“ - izjavio je Pletikosa.

Reprezentativnom vrataru HNS je kupio kartu za nedjelju ujutro iz Splita za Zagreb, jer je bilo najavljeno da će se u Dublin putovati poslijepodne.

Pletikosa tvrdi kako je trening trebao biti održan u nedjelju ujutro, te da ne zna zašto je došlo do promjene. Dodao je kako je pokušao kontaktirati trenera vratara Tomislava Ivića, no on mu se nije javio ni u petak ni dan kasnije.

“Dakako da sam razočaran, ne želim vjerovati da me izbornik Kranjčar namjerno eliminirao, vjerujem da će me pozvati za prvu iduću reprezentativnu akciju” - zaključuje Pletikosa.

Pročitajte više