Pljačkao je legendu dok je slavila trofej. Ubrzo je požalio

Screenshot: Twitter

DIEGO LUGANO (42), legendarni kapetan Urugvaja, obožavan je i među navijačima Sao Paula i Fenerbahčea. Nakon što je briljirao u oba kluba, po završetku karijere ostao je raditi u brazilskom velikanu.

Lugano je kao igrač Sao Paulo vodio do svih naslova: prvaka brazilske države Sao Paulo, zatim nacionalnog naslova te Cope Libertadores i, konačno, klupskog SP-a. Zato je idol navijača tog kluba, koji su ga pred stadionom molili za zajedničke fotografije tijekom slavlja zbog osvajanja brazilskog kupa. 

Lugano je nasmijan ispunjavao želje svima te je i sam fotografirao mnoge navijače, ali je krasnu atmosferu i druženje pokvario drski lopov. On je to što je Lugano koncentriran na slikanje s fanovima iskoristio da mu se prikrade i iz džepa mu ukrade mobitel i pobjegne.

Srećom, sve je snimio navijač koji je bio u blizini, što je pomoglo Luganu da ga uhvati. Na snimci se čuje kako lopovu govori: "Ideš na policiju." Kradljivac je, prije nego što je uhvaćen, uspio dati mobitel svom suradniku, ali je ubrzo i on uhvaćen, a Luganu je vraćen mobitel. 

Pročitajte više