Pochettino o Eriksenu: On je poseban, kao moj pas

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO SE činilo da bi se Tottenham ove sezone mogao ozbiljno uključiti u borbu za naslov prvaka, momčad Mauricija Pochettina pala je na treće mjesto i na šest bodova manje od Liverpoola.

Mogla bi ovo biti zadnja sezona Spursa u kojoj su imali takvu šansu jer se na ljeto očekuje prodaja glavnih igrača. Harry Kane je na odlasku već tri prijelazna roka, ali je i dalje tu, dok će Christian Eriksen gotovo sigurno sljedećeg ljeta napustiti London. Kao glavna destinacija spominje se Real Madrid koji neće dobiti Danca za manje od 100 milijuna eura.

Eriksenu ugovor traje do ljeta 2020. godine, a Spursi se nadaju da će ga ipak nagovoriti da ga produži na još dvije, tri godine.

"Ne znam što će biti. Možda potpiše novi ugovor sljedeći tjedan, možda za šest mjeseci, a možda on i klub imaju drukčije planove i snove. On je vrlo posebna osoba i morate mu dati slobodu u igri. Ne možete ga ograničiti. On je kao moj pas. Kad idemo u šetnju, ja ga pustim da šeta bez uzice jer imam povjerenja u njega", slikovito je opisao Pochettino.

Nakon što je prošlog vikenda pobijedio 7:0 u FA Cupu, Tottenham u nedjelju očekuje veliki derbi s Manchester Unitedom.

Pročitajte više